Zomer gaat over in de herfst

October 27, 2013 at 19:38

Buiten is het guur, de tuin ligt vol met bladeren en de regen tikt maar door. Dan denk ik terug aan de zomer, vakantie houdend in een safari tent bij de boer, bij¬†Erfgoed Bossem. ‘s Ochtends wakker worden door het geloei van koeien, uitgebreid badderen in een houten wastobbe. Daarna rustig ontbijten met verse croissants en eieren van de kippen die daar loslopen. Overdag lekker wandelen, fietsen in de prachtige omgeving van Twente, wat is het daar mooi! En ‘s avonds barbecuen voor de tent.

Tegelijkertijd kreeg Meri Meri in deze zomer er een nieuwe serie bij: Happy Little Farm. Een Zweedse boerderij als centerpiece, met kip, varken, koe en paard in mooie pasteltinten. Verjaardagstasjes met dikke koeien en varkens erop, bordjes, bekers en servetten met geinige teksten zoals ‘oink, she goes moo’. ¬†Cupcake set, taart schaal, slinger en zelfs een tafelkleed . Voor een verjaardag op een gure dag, zodat je weer even in de zomer waant.

 

kinderboerderij2kinderboerderij4