Movember

October 31, 2013 at 23:14

movember

 

Vele mannen scheren voorlopig niet hun bovenlip. Zij vragen hiermee aandacht voor prostaat- en teelbalkanker. Movember is een samenvoeging van ‘moustache’ en ‘november’, de snorrenmaand. Elk jaar krijgen ruim 10.000 Nederlandse mannen prostaatkanker en iedere dag sterven er meer dan zeven mannen aan de gevolgen van deze ziekte. Deelnemers aan Movember doorbreken het taboe rond gezondheidsproblemen met mannen door zich een maand lang niet te schamen voor hun snor. Het geld dat zij met hun gesponsorde snorren ophalen, komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek. Wat ooit begon in 1999 door een groepje vrienden in Adelaide in Australie, is wereldwijd uitgegroeid tot 1,1 miljoen deelnemers. Wil je een donatie doen, of ook je snor laten groeien, ga dan naar nl.movember.com

moustache

 En om de dames ook een kans te geven om mee te doen, hier wat Meri Meri snorren.

November moustache kleur

 

November moustache wrappers black

 

November moustache wrappers