Stel, je wilt nú op vakantie naar een warm land. Even de kou en de wind in Nederland achter je laten en lekker genieten van zon, zee en zwembad. Dan heb je dus een nieuwe bikini nodig. Want, zeg het maar eerlijk, die oude, die kan echt niet meer. Een bikini is op zich nog wel te vinden, ook in deze tijd van het jaar. Maar bikini grote maten vinden? Dat is weer een heel ander verhaal. Daar had je dus eigenlijk vorig jaar zomer al aan moeten denken. Maar ja, toen wist je nog niet van de wind en de regen van nu. Een tip van mij: kijk eens bij Meyer Mode op de website. Daar vind je, ook in deze tijd van het jaar bikini grote maten. En de prijzen? Die zijn om blij van te worden!

Grote maten kleding lijkt steeds lastiger te vinden

Het is net alsof je als vrouw met een maatje (of twee) meer wordt gedwongen om af te vallen. De grote maten kleding, als die al te vinden is, hangt ergens in een donkere hoek van de winkel. De meest gebruikelijke maten zijn al weg op het moment dat de kleding in de rekken komt en je blijft zitten met kleding die je eigenlijk niet mooi vindt. Dat kan dus anders. Door gewoon te shoppen bij Meyer Mode. Deze winkel heeft alles voor de vrouw met een grotere maat. Van onderkleding en bikini's tot de meest mooie broeken, shirts en jurken.

Online shoppen is geweldig!

Alleen al omdat je dan thuis, op je gemak kunt gaan passen. Niet meer lopen ploeteren in een (te klein) pashokje met verschrikkelijke verlichting. Nee, gewoon fijn thuis, voor je eigen spiegel in je eigen kamer. Zo kun je op je gemak bepalen of een kledingstuk bij je past. Er staat immers geen rij voor jouw paskamer, je hoeft je dus niet opgejaagd te voelen. 

Meten is weten!

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat de maat die je normaal draagt ineens veel te groot of veel te klein lijkt. Dat heeft te maken met de ontwerper van de kledingstukken. Het maakt bijvoorbeeld al verschil uit welk land de kledingstukken afkomstig zijn. Door goed te meten en de maattabel op de site aan te houden, zorg je ervoor dat je altijd de juiste maat kiest. Ook als deze afwijkt van je normale maat. Het gaat immers niet om de maat, maar om het draagcomfort!