Vind jij jouw social media belangrijk en wil je jouw account naar een hoger level brengen? Dan kan het lezen van de blog wellicht interessant zijn voor jou! Veel mensen zijn tegenwoordig volop bezig met het creëren van een uitstekende feed op bijvoorbeeld Instagram, de kwaliteit van de foto die je wilt posten moet natuurlijk van de beste kwaliteit zijn. Veel mensen gebruiken daarom hun oude of nieuwe cameratoestel om de beste foto’s te maken. Naast het creëren van een goede kwaliteit foto moet je soms ook editen. Het verwerken van een design in de foto doen ook veel mensen, wanneer je een win-actie gaat houden wil je natuurlijk een tekst in je afbeelding verwerken. Met deze redenen hebben wij enkele cursussen uitgezocht op Soofos waarvan wij denken dat dit jouw social media naar een hoger level gaat brengen en uitspringt ten opzichten van andere accounts. Interesse? Ontdek het hieronder!

Online cursus Digitale Fotografie

Zoals hierboven al werd verteld zijn er veel mensen bezig met social media en daarom heeft Soofos een cursus waar je uitstekende foto’s schiet. Het gebruiken van de telefoon wordt veel gedaan, echter zie je toch het verschil tussen een telefoon of een digitale camera. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je prachtige foto’s kunt maken door vakfotografen door middel van leerzame video’s en aanvullende e-books. Daarnaast is er altijd een heldere uitleg in tekst en afbeeldingen voor elk onderwerp. Aan het einde van deze basiscursus fotografie online heb je fotograferen op professioneel niveau onder de knie en ontvang je zelfs een certificaat. Wellicht vind je na deze cursus het vak heel leuk en kan je starten met een bedrijf.

Grafische Vormgeving Cursus

Zoals ik hierboven aan het einde vertelde kan je als je het leuk vindt foto’s maken voor bedrijven. Vaak moet je hiervoor ook afbeeldingen editen en een design uitwerken als zij bijvoorbeeld een flyer willen of simpelweg tekst op hun foto. In deze cursus van Soofos leer je de kneepjes in het vak van grafische vormgeving. Hiermee breng je jouw skills ook naar een hoger level en kan je het daarna toevoegen aan je CV. Je krijgt namelijk een certificaat bij het behalen van de cursus. Tegenwoordig is grafisch design echt overal. Het is onmisbaar in communicatie en marketing. Denk aan advertenties langs de weg, op Facebook, op websites en ga zo maar door. Kortom, na deze cursus ben jij een stapje verder dan de rest en staan er veel kansen open op de markt. Als laatste kan het leuk zijn om Grafische cursussen te gebruiken voor jouw social media wanneer je afbeeldingen creatief wilt vormgeven.