Stel, je zit, net als ik, per dag een uurtje of 8 achter de computer. Dan kun je maar beter zorgen dat je goed zit. Van een verkeerde zithouding kun je veel ellende krijgen. Een zere nek, stijve schouders, last van je ellebogen en polsen en niet te vergeten: verschrikkelijke hoofdpijn. Allemaal omdat je niet goed zit. Daar kun je gemakkelijk wat aan doen. Om te beginnen schaf je een goede bureaustoel aan. Wat een goede bureaustoel is, is voor iedereen anders. We hebben allemaal onze voorkeuren en dus is er niet maar één goede stoel. Je zult dus even goed moeten kijken welke bureaustoel voor jou geschikt is.

Een goede bureaustoel voor jou

Bedrijven hebben er een handje van om voor iedereen tegelijk nieuwe bureaustoelen aan te schaffen. Want dan krijgen ze een betere prijs omdat ze veel stoelen tegelijk afnemen. Toch is dat eigenlijk niet de manier. Zoals ik al schreef is iedereen anders en heeft iedereen andere voorkeuren met betrekking tot zitten. De een zit graag op een zachte stoel, de ander op een harde. De een wil graag armleuningen, terwijl die bij een ander hopeloos in de weg zitten. Het is dus belangrijk om een stoel te kiezen. Een waar je die 8 uur per dag goed in kunt volhouden.

Kies je eigen stoel

Ik heb, op het gebied van bureaustoelen, gemakkelijk praten. Ik werk vanuit huis en heb dus mijn eigen bureaustoel aangeschaft. En ik kan oprecht zeggen dat dit het enige meubelstuk in mijn huis is waar ik niet op het uiterlijk heb gelet. Eigenlijk past mijn stoel totaal niet bij de rest van mijn inrichting. Qua kleur en qua design moet je deze stoel eigenlijk in een donker hoekje zetten. Maar voor mijn lijf is dit de allerbeste stoel. En dat is waar het om gaat. Door te investeren in een goede stoel, verdien ik mijn geld gemakkelijker. En dat is ook wat waard!

Design is niet doorslaggevend

Zoals ik hierboven al schreef, past mijn stoel helemaal niet bij de rest van mijn interieur. Als jou dat nou wel enorm stoort, en dat kan, dan zul je verder moeten zoeken. De site van Bureaustoel24 staat vol met bureaustoelen in alle modellen, kleuren, materialen en ontwerpen. Hier staat vast een stoel tussen die bij jouw lijf en ook nog bij je interieur past. En is dat toch niet zo? Dan doe je de deur van je werkkamer gewoon dicht. Zie je er niets van als je niet aan het werk bent.