Het komt niet vaak voor, maar toch kan het gebeuren: je diesel heftruck vertoont mankementen en is daardoor niet meer veilig in gebruik. Er moet dus een ander exemplaar komen. Maar waar haal je nu zo snel een andere diesel heftruck vandaan zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt? Je kunt natuurlijk even bij je collega's en andere bedrijven in de buurt informeren of zij een exemplaar te leen hebben, maar voor een meer duurzame oplossing zul je toch een andere diesel heftruck moeten aanschaffen. Hiervoor hoef je, in eerste instantie niet op reis. Je kunt een andere heftruck gewoon online vinden. Een heftruck op diesel kun je gewoon aangeven in het zoekmenu. Sterker nog, je kunt precies zoeken op het merk dat je voorkeur heeft. Ook kun je zoeken op de verschillende landen waarin heftrucks worden aangeboden. Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kun je zowel in Nederland als België zoeken, bijvoorbeeld.

Een diesel heftruck is voor het zware werk

Je kunt, als je op zoek gaat naar een heftruck voor in je magazijn, beter gaan voor een elektrisch exemplaar. Dit is beter voor de luchtkwaliteit in het magazijn. Daarbij is een heftruck op elektriciteit, over het algemeen, iets minder zwaar en dus minder belastend voor je vloer. Een diesel heftruck is meer voor gebruik buiten, bijvoorbeeld voor het verplaatsen van bouwmaterialen op een bouwplaats. Je kunt de uitstoot van de diesel beperken door bepaalde maatregelen in acht te nemen. Zo zet je de heftruck uit als deze niet wordt gebruikt en laat je het onderhoud precies volgens schema uitvoeren.

Wil je je heftruck verkopen?

Stop je met je bedrijf of heb je door een bedrijfsovername materieel over? Dan is het zonde als die apparaten niets staan te doen. Ze kosten dan, op termijn, steeds meer geld en leveren niets meer op. Je kunt je heftruck verkopen op dezelfde site als waar je je andere heftruck wilt gaan kopen.

Je kunt ook voor andere apparaten terecht

Je kunt op deze site alle groot materieel vinden dat je maar nodig kunt hebben. Van tractors met trailers tot zeecontainers, van diepladers tot bulldozers, je vindt alles online en, dat is wel heel fijn, onderverdeeld in verschillende categorieën. Hierdoor blijft het overzicht in stand en kun je beter en meer gericht zoeken op welke machines jij echt nodig hebt. Maak je geen selectie, dan kan het zomaar zijn dat je meerdere uren verdoet met het bekijken van al dat mooie materieel.