Na maanden peinzen en vele voors- en tegens lijstjes gemaakt te hebben ben ik uiteindelijk over stag gegaan. Ik heb een echte gaming laptop voor mezelf aangeschaft. Het was wel even een flinke duidt die ik hierin heb moeten investeren, maar dan heb je ook wat. Ik speel al jaren games en dat doe ik ook bijna zeker wel op dagelijkse basis. Gamen is voor mij een grote hobby. Zelfs dusdanig groot dat ik hierom mijn gaming skills next level hiermee ga brengen. Met een goede laptop die ook zeker wel een sterke processor bevat kan ik mijn meest favoriete spellen spelen zonder in te hoeven leveren in kwaliteit, functies of de kans dat het vast gaat lopen.

Het samenstellen van mijn laptop.

Natuurlijk had ik voor een game PC kunnen gaan, toch is mijn keuze gevallen voor een gaming laptop. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Naast het feit dat een laptop nog net een tikkeltje goedkoper is, kan ik de laptop ook makkelijker verplaatsen en dus ook makkelijker met vrienden samen spelen in de zelfde kamer. Deze elementen waren voor mij doorslaggevend voor het laptop samenstellen. Mocht je liever echt voor de beste kwaliteit en sterkste computers willen gaan dan is een game PC aan te raden. Ook al liggen deze verschillen tegenwoordig niet zo heel erg meer uit elkaar. Voor mij persoonlijk is dit dus de meest geschikte keuze. Vooral ook omdat er voor mij nog een verhuizing en wat veranderingen in het huis aan zullen komen. Voor mijn laptop ben ik redelijk voor het aangeboden pakket gegaan. Wel heb ik ervoor gekozen om mijn scherm groter aan te vragen, en heb ik geïnvesteerd in de grafische kaart. Door deze twee aanpassingen te doen aan de laptop zal mij dit het meeste gaming plezier garanderen zonder met mijn ogen hoeven te knijpen en in hoge instellingen de game vloeiend te laten afspelen.

Ervaring tot zo ver.

Lang heb ik hem nog niet, maar ik kan nu al vol enthousiasme spreken dat ik nooit meer anders wil, mits het niet gaat over lagere kwaliteit van de technologie. Ik sta wel altijd open voor de nieuwste ontwikkelingen. Verder, ook al heb ik dus voor de laptop gekozen en dus ook een klein beetje moeten inleveren in wat het apparaat kan, ben ik zeker niet ontevreden. Ik kan inderdaad heel snel en makkelijk gewoon naar vrienden op de fiets stappen met mijn computer zonder te merken dat ik ingeleverd heb in kwaliteit. Zeker een aanrader dus.