Zelf een feest organiseren kent veel voorbereiding. Het is namelijk zo dat je met een aantal dingen rekening moet houden. kijk bijvoorbeeld naar het weer, het thema, allergieën enzovoorts. Het is zaak dat je genoeg hapjes en drankjes in huis hebt want je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Stel je voor dat halverwege de avond alle drank op is! Dit wil je voorkomen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Huur een cocktailbar!

Wanneer je een feest geeft wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw gasten de tijd van hun leven hebben. Welke andere manier is er dan het huren van een mobiele bar? Bij Shake It kan je kiezen uit verschillende typen bars. Deze kan je zelfs afstemmen op jouw thema!

Het leuke van een mobiele cocktailbar is dat het echt een extra beleving toevoegt aan jouw feest. Een drankje halen is nu niet meer even naar de koelkast lopen om een biertje te pakken, nee, er wordt on the spot een heerlijke cocktail bereid voor jou en jouw gasten. Hoe leuk is dat!

Voordelen van een mobiele cocktailbar huren

Zoals hier boven genoemd kan je bij Shake It ideaal terecht voor het huren van een bar. Niet genoeg ruimte? Geen probleem! Ook hier is rekening mee gehouden: ze verhuren namelijk ook mini bars.

Een voordeel van zowel de mini- als de normale mobiele bars is dat de mobiel zijn. Dit houdt in dat je ze op de locatie ook nog kan laten rondrijden.

Verder kan je ervoor kiezen of je een bar met personeel wil huren, of zonder. Een voordeel van de bar mét personeel huren is dat al het werk voor jou gedaan wordt en jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over de smaak van jouw margarita of Moscow Mule.

Ook geschikt voor grotere evenementen

Zelfs wanneer je een bar wil huren voor op een evenement zit je bij Shake It aan het goede adres. Dit type bar is namelijk uitermate schikt om te gebruiken op grotere evenementen zoals bedrijfsborrels of festivals.

Niet helemaal fan van de mobiele bar op jouw evenement en ben je op zoek naar iets groters? Je kunt ook een bar op locatie huren. Deze beginnen bij 2 meter en 70 centimeter en kunnen tot wel 40 meter worden uitgebouwd. Zo kan je zelf kiezen wat het beste bij jouw ruimte en locatie past!

Zo zie je maar, de bars van Shake It kunnen op ieder type evenement worden ingezet. Veel plezier met het organiseren van jouw volgende evenement!