Kleding en schoenen; je kan er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Iedereen wilt met de trend van de mode meegaan en geeft daardoor ook een gedeelte van hun inkomen hieraan uit. Echter is het met een kleine portemonnee natuurlijk onmogelijk om alles van alle trend te kunnen kopen. Naast goed voor je portemonnee, zou het trouwens ook niet goed zijn voor je kledingkast. Die zal immers vrij snel gaan uitpuilen. Dan moet je vervolgens weer kleding gaan weggoien, terwijl je er juist zoveel geld tegenaan hebt gegooid. Zodoende is het beter, voor de portemonee en je kast, om kleding te kopen die niet van één trend is. Kleding en schoenen die dus elk jaar weer terugkomen. In deze blog bespreek ik een aantal items die elke man/vrouw in hun kast zouden moeten hebben.

Sneakers

Sneakerschoenen zijn 1 van die soort schoenen die geen tijd kennen. Ze blijven immers altijd in de trend doordat ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met een chino of een jeans. Zelf vind ik het fijn om sneakers te kopen die netjes en vrij neutraal zijn, waardoor je ze bijna overal mee kunt combineren. Een merk dat zulke soort sneakers aanbiedt, is Mason Garments en ze hebben zowel een vrouwen- als mannenlijn; Mason Garments Dames en Mason Garments Heren.

Jeans

Zoals al gezegd kunnen sneakers goed gecombineerd worden met een jeans. En ook een jeans is een van die items die maar niet uit trend lijkt te gaan. Uiteraard veranderen er wel dingen aan de jeans, zo zijn scheuren een tijd de trend en worden vervolgens weer wijdere pijpen populair. Echter blijft de normale of skinny jeans altijd binnen met modebeeld. Zodoende kunnen een zwarte, donkerblauwe en lichtblauwe jeans niet ontbreken in jouw kledingkast.

Leren of suède jasje

In de zomer is een winterjas uiteraard te warm en worden de jassen vervangen voor jacks en dunne jasjes. Een van die items die elk jaar weer terugkomt zijn leren en/of suède jasjes. Een zwart suède of leren jasje is dus elk jaar weer uit de kast te halen en is ook heel gemakklijk te combineren met een jeans of zelf met jurkjes en rokjes.

Zwarte leren laarsjes

In de winter is er 1 bepaald soort schoen die je gegarandeerd zal spotten, namelijk de leren zwarte enkellaarsjes. Deze schoenen zijn wederom makkelijk te combineren met een jeans, maar staan ook super bij een jurkje. Dat heeft de outfit net wat meer pit. Daarnaast is leer een materiaal dat velen jaren meegaat, zodoende zijn leren schoenen vaak een goede investering.