Mannen, de lente staat weer voor de deur. En we weten allemaal wat dat betekent: je vrouw gaat met een plastic tas haar kledingkast door om alles naar het goede doel te brengen dat ze toch niet meer draagt. Mannen laten dit gewoon gebeuren en trekken gewoon weer aan wat er al ligt. Wat een schok zou het zijn als je partner ook jouw deel van de kledingkast "opschoont". Zou je dan boos worden? Je zou in ieder geval op zoek moeten naar nieuwe kledingstukken. Want, geef maar toe, die verwassen shirts konden ook eigenlijk niet meer. Een polo heren kopen (of twee) kan weer een nieuwe uitstraling geven aan je garderobe. En je hoeft er de deur niet voor uit. Je bestelt gewoon bij Babista.

Waarom een polo heren kopen en geen t-shirt?

Natuurlijk heb je ook t-shirts nodig. Die zitten fijn onder een trui en ze zijn heerlijk om in te sporten of in op de bank te hangen. Maar een polo heren kopen heeft toch echt de voorkeur. En dat is niet voor niets. Een herenpolo blijft heel mooi, hoe vaak je 'm ook draagt, wast en droogt. Een t-shirt wil nog wel eens gaan lubberen bij de kraag, hier heb je met een herenpolo geen last van. Deze shirts blijven mooi. Dat komt natuurlijk door de mooie kraag.

Wat is een herenpolo?

Een herenpolo is een shirt met aangezette kraag met knoopjes. Die knoopjes hoef je niet dicht te doen, maar dat mag wel.Je kunt de kraag omhoog zetten of netjes naar beneden dragen. Het is maar net wat jij fijn vindt. Veel herenpolo's hebben een borstzakje. Maar dat is voor de sier hoor! Het is niet de bedoeling dat je daar je mobiel, je portemonnee en een pen in bewaart. Ook zijn veel polo's voorzien van aangezette boorden aan de mouwen en de onderkant. Deze boorden zorgen ervoor dat het shirt goed in model blijft.

Netjes voor de dag komen met een polo

Een polo heeft net een wat nettere uitstraling dan een gewoon t-shirt. Je kunt een polo dus ook prima aan naar je werk. Ook als je een overleg hebt met je leidinggevenden. Een polo kan goed onder een jasje, maar kan ook gewoon zó gedragen worden. Moet je écht op net, dan is het raadzaam om een overhemd met stropdas te dragen. Zodra deze gelegenheid weer voorbij is, kun je dan je herenpolo weer aantrekken. Die zit wel zo comfortabel.